Sylvia Sliphorst

De eerste keer dat ik een biotensor in mijn handen had voelde dat zo vertrouwd en daardoor wist ik dat hiermee verder “moest” gaan.

Met al mijn wijsheid, kennis, ervaringen en kwaliteiten  opgedaan in diverse richtingen begon ik vorig jaar een opleiding die mijn leven aardig op zijn kop zette. In positieve zin! Ik heb systemen in balans gebracht, patronen om kunnen buigen.

Allerlei overtuigingen die niet van mij waren teruggegeven  aan daar waar ze horen. Vervelende gevoelens en emoties zichtbaar kunnen maken die al lange tijd aanwezig waren, en mogen verwerken. Ik heb mezelf weer teruggevonden.

Ik was al  heel lang bekend (1996)  met NEI-therapie. Ik vond het toen al zo’n  bijzondere manier van behandelen. Jaren en jaren gaan voorbij en nu ben ik zelf NEI-therapeut.

Maar natuurlijk zal ik in de praktijk ook nog steeds Voetreflextherapie toepassen en verder alles wat nodig is om jou meer in je licht te laten staan.

Sylvia Sliphorst

“Iedere grens die je durft te blijven stellen brengt je dichter bij jezelf ”

Wat zeggen klanten over mij?

“Nei-therapie op afstand was voor mij een hele bijzondere ervaring. Zonder dat ik het precies begrijp hoe dat kan, heb ik het fijner met mezelf en ben ik rustiger en vooral tevreden.

We kwamen er op uit dat ik er een van een alleengeboren tweeling was, en dat verklaarde voor mij het gevoel van het niet alleen kunnen of willen zijn. Na dit consult van Sylvia voel ik dat helemaal niet meer. Ik voel me verbonden met mezelf en dat maakt me een lichter en vrolijker mens!”

Sylvia heeft  onze 3 honden getest en we zijn superblij met de resultaten. We hadden een hondje dat depressief was. Zij is opgewekt en veel toegankelijker geworden, heeft ook meer vertrouwen.  

Ons hondje had erg veel last van de komst van een nieuw hondje. Hij was zijn plek kwijt waardoor hij  zich machteloos voelde. ’s Nachts was hij heel onrustig en hield ons ook wakker.  Na het  consult gaat het gelukkig beter met ‘m. Hij heeft zijn rust en zijn plek weer teruggevonden.

Ben je benieuwd wat Sylvia voor je kan betekenen?