Straling en/of negatieve energie in huis of aura?

Pijn aan je nek en/of schouders

Slaapproblemen

Niet fit wakker worden

Slechte concentratie

Negatief gedrag, negatieve gedachten

Dit zijn enkele kenmerken van straling in je huis of aura.

geborgenheid

Je huis kan weer de plaats worden waar je jezelf veilig en geborgen voelt!

Jouw huis hoort een veilige plek te zijn en je geborgenheid te geven. Soms kan het gevoel helemaal weg zijn. Je voelt je onrustig, je komt niet graag op bepaalde plekken, je voelt je alsof alle energie uit je lichaam is. Je huis kan negatieve energieën hebben.

Ook jouw aura (energieveld) kan verstoord raken met negatieve invloeden van buitenaf. Vaak komt het van vorige bewoners, de plek waarop het huis staat (aardstralen of wateraders), straling in het algemeen en dus ook de straling van de hoogspanningsmasten.

En waar we niet/niet altijd bij stilstaan zijn de ruzies die plaatsvinden in een huis. Hierdoor kan ook een negatieve energie ontstaan. Kinderen zijn er gevoeliger voor en kunnen daar veel last van hebben. Kinderen kunnen ook vaak die energie zien, waardoor ze misschien moeilijker in slaap kunnen komen. Neem je kinderen altijd serieus.

Ook huisdieren kunnen last hebben van een verstoorde energie. Met behulp van de biotensor kan ik je helpen je huis en of je aura energetisch te zuiveren.