Heb je een kinderwens?

Kinderwens consult

Zwanger worden is in mijn beleving nog steeds een wonder, of anders gezegd heel bijzonder ook al lijkt  dit vaak  voor velen moeiteloos te gaan.

Als het verlangen er is, kan je je gaan openstellen voor een zwangerschap. De maanden waarin het weer niet gelukt is, maakt dat je teleurgesteld kan raken. De vragen die je jezelf misschien stelt: ligt het aan mij, waarom “zij” wel en ik niet. Je eigenwaarde kan hierdoor een dipje krijgen. Maar het tempo waarop jij zwanger wil worden kan anders zijn. Wat heeft het jou te vertellen?

zwangerschaps consult
ouderschap

De conceptie hangt af van de afstemming van 3 persoontjes:

  • de moeder
  • de vader
  • en het “persoontje”

Het is dat zieltje dat JA zegt tegen het leven en zich bij jullie gaat voegen.

Maar wat nu als er bij een van deze 3 of meer iets blokkeert? Dan kan een zwangerschap uitgesteld worden.

In een kinderwens consult ontdek je wat er verborgen meespeelt…

kinderwens consult

Waar kan het mee te maken hebben?

Trauma in de zwangerschap
Wanneer je al eens zwanger geweest bent, dan is het mooi om het trauma hiervan los te maken. Wat we doen is de baarmoeder ‘opschonen’.

Ik kan het niet
Een belemmerende overtuiging: steeds een stemmetje in je hoofd dat zegt dat het aan jou ligt.

Tweelingmanifestatie
Het kindje durft niet alleen de sprong te wagen en raakt  in paniek als het zieltje dat hulp zou bieden weer gaat.

Vorige generaties
Het kan zijn dat er een patroon zich aandient  van eerdere verloren kindjes bij jouw moeder en verder terug in de vrouwenlijn.

Jouw eigen geboortetrauma
Hoe was jouw eigen geboorte? De geboorte op zich is al een stressvolle situatie. Dit kan namelijk ook invloed hebben op jouw stukje.

in verwachting raken

In een kinderwens consult kijken we naar de emotionele laag van jullie 3-tjes. We gaan kijken wat er naar boven komt dat kan blokkeren en gaan er samen aan werken om de weg vrij te maken. 

Zodra we in beeld hebben waar jouw blokkades liggen gaan we aan de slag met de emoties/belemmerende overtuigingen om deze op te ruimen. Deze sessie zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.