NEI therapie voor het hele gezin

Als NEI therapeut help ik je om jouw klacht om te zetten in kracht.

Met NEI Therapie (Neuro Emotionele Integratie), vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans.

Oude patronen laat je los, waardoor de symptomen van de klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau verdwijnen.

De herbeleving van trauma’s hoeft niet, geen  lange gesprekken, en vaak maar 1 tot 2 sessies, soms iets meer.

“De kracht van NEI therapie is dat je snel tot de kern van het probleem komt.”

helder water
biotenser - NEI therapie

Hoe ziet zo’n NEI consult eruit?

Hierbij gebruiken wij een energetisch meetinstrument (biotensor)  die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismes onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hier aan ten grondslag liggen.

In ons onderbewustzijn liggen vele antwoorden, achter elke klacht ligt een emotionele oorzaak. Maar vaak zijn we niet in staat deze te snappen omdat we ons niet bewust zijn wat er onbewust wordt opgeslagen.

Jouw onderbewustzijn wordt bewust

In een consult gaan we een vertaalslag maken van onderbewustzijn naar bewustzijn. We gaan kijken wat er blokkeert in jouw lichaam zodat het opgeruimd mag worden.

Wie je ook bent; klein of groot, jong of oud, nog niet geboren, of is er een kinderwens.  Zelfs voor huisdieren die angsten/traumatische ervaringen hebben opgedaan.

Het maakt niet uit omdat we allen een bewustzijn en een onderbewustzijn hebben, en daarom kunnen vragen wat het lichaam nodig heeft.

NEI therapie

Wat voorbeelden die met NEI therapie aangepakt kunnen worden…

hoofdpijn

Fysieke klachten

Bijvoorbeeld: allergieën, hoofdpijn, burn-out, spanning, migraine, chronische klachten

Problemen in het gezin

hoofdpijn

Ongewenst gevoel

Onzekerheid, schuldgevoelens, angst, eenzaamheid, depressie. Dit kan weer leiden tot fobieën, stress, slaapproblemen, leerproblemen (concentratieproblemen, faalangst, taakgerichtheid, dyslexie en dyscalculie).

Ongewenst gedrag

Je wilt het één, maar doet het ander. Je acties zijn niet in overeenstemming met wat je eigenlijk wil doen.

Verslaving

Roken, voeding, enz.