Praktijk Sylvia | NEI therapie voor het hele gezin.

Sylsclarity wordt Praktijk Sylvia NEI therapie voor het hele gezin

Ik ben er een van een Alleengeboren Tweeling! Wat was ik blij dat mijn gevoel van eenzaamheid waar ik al heel lang mee worstelde, gezien, gehoord, erkend maar vooral gevoeld werd. Het eerste NEI-consult dat ik jaren geleden heb mogen ervaren bracht iets bijzonders naar boven: Ik was niet alleen geweest in de buik van mijn moeder. Het bleek dat ik nog een zusje heb gehad. Het gaat dan een hele lange tijd goed, ik kon weer meer mezelf zijn: en dan gebeurt er iets, waarvoor ik even mee terug neem in de tijd (2019).

Ik voelde aan alles dat er in mijn leven verandering nodig was. Ik was zogezegd op zoek naar een nieuwe uitdaging. In 2019 was ik op retraite in Griekenland. Tijdens een van de wandelingen door de bergen gebeurde er iets, waardoor ik fysiek letsel had opgelopen, ik kon daardoor niet deelnemen aan bepaalde aspecten van deze retraite. Daar werd mijn stuk waar ik aan mocht werken blootgelegd op een weliswaar pijnlijke wijze!

Eenmaal thuis leek het wel of ik op alle lagen een transformatie moest ondergaan. Dus zowel op fysiek, emotionele, mentale als op het spirituele vlak. Dat was heftig, maar dat heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk de keuze maakte om de opleiding voor NEI-therapie te volgen. Ik wist dat ik een andere website wilde en dat er een andere naam voor mijn praktijk moest komen. Alles ging mee in de verandering. Maar toen kwam het: Hoe dan, wat dan, wanneer? Deze keuzes kon ik in de mist waar ik in zat niet maken. Verandering was noodzakelijk! Ik was onrustig, kon me niet concentreren, deed het hoogst noodzakelijke. Er werden keuzes van mij verwacht die ik absoluut niet kon maken. Nou is het wel zo dat het ‘geen keuzes kunnen maken’ als een rode draad door mijn leven liep. Ik was voor iedereen aan het zorgen en vergat mijzelf. Ik was een jongleur die alle ballen hoog wilde houden.

Toen kwam het moment dat ik me zo radeloos voelde, dat ik bij een NEI-therapeute een afspraak maakte. Via een gezinsopstelling werd ik blij verrast dat ik er een ben van een Alleengeboren meerling (dus nu 4 zieltjes), en dat de energie van die zieltjes nog steeds in mij was, waarop ik mijn leven heb gebaseerd. Dat mezelf afwijzen mij niet onbekend voorkwam, geen verbinding met mezelf kon maken, geen vertrouwen in het leven had en als laatste geen keuzes kon maken. Dat maakte voor mij het plaatje compleet.

Nu deze zieltjes weer naar het Licht zijn gebracht, merk ik dat er meer ruimte voor mezelf is gekomen en dat Nu alles weer verloopt zoals het mag lopen.

Deze website waar ik erg blij mee ben, de nieuwe naam voor mijn praktijk en het logo, zijn tot stand gekomen met lieve mensen om mij heen, puur vanuit mezelf.

Sylvia

Als NEI therapeute help ik je om te kijken naar jouw patronen en overtuigingen, overgenomen uit diverse systemen, om je dichter bij jezelf te brengen.

0 reacties